Molenbrood.nl®

Start Informatie Classic Zonnebloem Pompoenpitten Verkooppunten Presentatie BEBO Bakery contact

Molenbrood®

 

Molenbrood wordt gebakken van speciaal gemalen molenmeel. Een fijne selectie van zongebrande tarwesoorten wordt door de huismolenaar vermalen tot molenmeel. Dit gebeurt op traditionele wijze waarbij de tarwekorrels in zijn geheel worden gemalen.

Het meel is dan ook rijk aan zemelen en kiemen.

 

Bovendien heeft molenmeel het keurmerk ‘Ik kies bewust’ meegekregen.

Een product kan het Ik Kies Bewust-logo krijgen als de producent zich aanmeldt bij de Stichting ‘Ik kies bewust’ en als na toetsing blijkt dat aan alle criteria is voldaan. Producten met het ‘Ik kies bewust’ logo bevatten minder zout, vet en suiker.

Molenbrood wordt dagelijks op geheel ambachtelijke manier gebakken door de vakkundige broodbakkers van Bakkerij Beukeveld.

In de broodbakkerij wordt van de ingrediënten een mooi en stevig deeg gekneed. Daarna ondergaat het deeg een rijs-en baktijd van ongeveer 3 uur.

Hierdoor ontstaat het specifieke aroma en een karaktervol Molenbrood. Heerlijk!

Ontdek het bijzondere aan Molenbrood.

Molenbrood is te koop bij de brood en banketwinkels van

Bakkerij Beukeveld in de stad Groningen.

 

Sinds 1 april 1968 is Bakkerij Beukeveld een begrip in Groningen.
Door de uitmuntende kwaliteit van ambachtelijk gebakken brood en banket en de snelle service is Bakkerij Beukeveld uitgegroeid tot één van de beste bakkerijen van het Noorden met een jonge enthousiaste groep medewerkers. Al jaren leveren wij door de hele provincie. Tevens leveren we aan bedrijfsrestaurants,
 grootverbruik en supermarkten.